All Gone

All Forgotten, All Blurred, All… Present

  • Tweetin’ All Gone Away

Deep για deep

Posted by gone4sure στο 13 Απριλίου 2009

mr-fingers-closerH φετινή άνοιξη ακούγεται έτσι: με το μεταλλόφωνο του Larry Heard, την κρυμμένη, συνεσταλμένη φωνή του και ένα επίμονο deep house στο υπόβαθρό που βάζει το D στο Detroit. @ Μελαγχολική μουσική για το σώμα σε ένα deep downbasement mix μάλιστα. @ Λέγεται «Closer» είναι του Mr. Fingers από το 1990. @ Τον οποίο Larry Heard πήγαμε με την queen:d να ακούσουμε σε ένα set που έκανε στο Mamacas, στο Γκάζι. @ Όπου διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά το γραφικό αυτονόητο. @ Οι ξανθές κατέφθασαν γιατί το αντιμετώπισαν ως event στο οποίο οφείλουν να δώσουν παρών και οι μοντέρνοι σφιχτούληδες με τα άδεια βλέμματα κατέφθασαν για να αποδείξουν στις ξανθές ότι μπορεί και να λικνιστούν αν έχουν κάτι να κερδίσουν στο τέλος της βραδυάς. @ Ο Larry έπαιζε θαυμάσια – αυτό το υπέροχο flow από ευγενή beats και «πλάτες» τραγουδιών με synths που υπονοούν τη θλίψη, ίσως, αλλά και την διακριτική ευφορία. @ Οι ξανθές και οι σφιχτούληδες όμως, στον κόσμο τους: επιβεβαίωναν τους ρόλους τους. @ Ο Larry ήταν απλά ένας ακόμα «ξένος» dj που ήρθε να πλαισιώσει τη χλιμιτζουριά τους. @ Πέραν του παναδιάφορου, μακάριου, πλήθους, ο Mr. Fingers έπαιξε θαυμάσια. @ Αν υπήρχαν και δεκτικοί θαμώνες για να γκελάρει πάνω τους το set, όλα θα ήταν καλύτερα. Το γιατί, δε, ήρθε να παίξει στο Mamacas ο Larry Heard, είναι κάτι που αδυνατώ να συλλάβω, ειλικρινά.

4 Σχόλια to “Deep για deep”

  1. Θα είχανε φορτωμένο πρόγραμμα στο Bios, μάλλον…

  2. loli9 said

    Αυτές τις φαεινές ιδέες με τους χώρους ούτε εγώ μπορώ να τις καταλαβω!Κι είναι τρομερά σπαστικό να έχεις γύρω σου αυτές τις ξανθές και τους σφιχτούληδες που μετα απο κει θα πάνε για λουλουδοπόλεμο πρώτο τραπέζι πίστα….

    ps:σε διαβάζω πολύ καιρό κι απλά ένα μπράβο για τα τέλεια κείμενα και τις ωραίες μουσικές:)

  3. koolthinks said

    φοβερο το τραγουδακι,το ακουσα πανω απο 5 φορες τουλαχιστον,καποιο δισκο του μπορεις να προτεινεις;

  4. gone4sure said

    @loli9, thanks! Μ’ αρέσει που το απολαμαβάνεις.

    @koolthinks, Ό,τι ακούσεις από Larry Heard είναι ένα θάύμα. Σου προτείνω το «Introduction» που έβγαλε το 1992 στην MCA ως Mr. Fingers. Αν σου άρεσε αυτό τότε, νομίζω θα σου αρέσει ακόμα περισσότερα ένα άλλο της περιόδου εκείνης. Όχι πολύ προσεχώς από σήμερα θα το ανεβάσω και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου. 🙂

Σχολιάστε