All Gone

All Forgotten, All Blurred, All… Present

  • Tweetin’ All Gone Away

Blogovision 2021: Needles And Pins

Posted by gone4sure στο 1 Νοεμβρίου 2021

Με τόσο μέσα που έχουμε φάει όλοι μας με το κουτάλι, θέλαμε δεν θέλαμε επαναπροσδιορίσαμε τι είναι απαραίτητο και τι όχι. Εμβολιαστήκαμε αλλά όχι όλοι. Μπαφιάσαμε αλλά όχι όλοι. Τηλεργαστήκαμε αλλά όχι όλοι. Ακούσαμε καινούργια αλλά όχι όλοι (Όλο και περισσότεροι μού λένε ότι ανακαλύπτουν παλιά…) Και να που φτάσαμε πάλι στο χείλος μιας καινούργιας ανασκόπησης. Πιο μπερδεμένος και αναποφάσιστος δεν θα μπορούσα να είμαι…

Στο φετινό artwork ο Τάσος Παπαϊωάννου μεταμορφώνεται σε Andy Warhol και εξωραϊζει ένα από τα σύμβολα της covid-19 culture: τη βελόνα με το σωτήριο (ή όχι) φαρμάκι. Στα μάτια μου φαντάζει ως πίνακας. Η Αθηνά μού θύμισε εγκαίρως ότι «έρχεται blogovision» (φαντάσου απορρύθμιση) και έχει γράψει τα FAQ όπως πάντα, ο Παναγιώτης αναρρώνει ώριμα στο σπίτι και νομίζω έχει προετοιμαστεί πλήρως (με λίστες κ.λπ.), ο Άγγελος -μαντέψτε- ανακάλυψε εκ νέου το post punk!

Φέτος δηλώνετε συμμετοχές στο hashtag #blogovision2021 social media, που σπέρνονται ολούθε στο facebook, στο twitter, στο instagram. Μην ξεχνάτε να δηλώνεστε κατευθείαν στο site των αποτελεσμάτων και να παρακολουθείτε όλες τις υπέροχες παραδοξότητες στο tumblr της blogovision. Τα αποτελέσματά μας στις 20 Δεκέμβρη εδώ θα αναρτηθούν, στο blog τούτο.

Μην ξεχνάτε τα hashtags #blogovision2021 και #thisisourshot

14 Σχόλια to “Blogovision 2021: Needles And Pins”

  1. Heyyyy!
    Μέσα φυσικά.

  2. Vassilis Aggelis said

    Καλησπέρα gone4sure, ελπίζω να είσαι καλά, αν τυχόν θυμάσαι είχα παλιότερα το blog anotherdayfullofdread, φέτος hopefully θα συμμετέχω μέσω Facebook. Η μουσική είναι όντως αντίδοτο σε δύσκολες περιόδους. ΥΓ διάβασα κάπου ότι επιμελείσαι την κυκλοφορία του Rolling Stone στα ελληνικά, εύχομαι κάθε επιτυχία!

  3. Άλλη μια χρονιά μέσα! Με το γνωστό μπλογκ φυσικά http://the-music-chronicles.blogspot.com/

  4. Δεν είμαι σίγουρη πού πρέπει να δηλώσω συμμετοχή, οπότε πάρτην κατευθείαν εδώ που μάθαμε τόσα χρόνια

  5. Και φέτος από εδώ: https://hellb.blogspot.com

  6. οκ.
    https://tospitimetaparaxena.blogspot.com/

  7. Για 9η χρονιά, γιες (η λίστα απο εδώ → https://nosuch-thing.tumblr.com)

  8. JohnPless said

    It’s the most beautiful time of the year…μέσα! https://johnpless.wordpress.com

  9. poetssound said

    Count me in http://poetssound.blogspot.com/

  10. vkp said

    vkp και musiccomma.blogspot.com μέσα και φέτος! Εύχομαι να είσαι καλά!

  11. Θα βρούμε…δεν θα βρούμε μια εικοσάδα ?

  12. kostask said

    Ξέρω ότι δεν χρειάζεται να αφήσουμε σχόλιο εδώ για την εγγραφή πλέον, αλλά δεν μπορούσα να χαλάσω την παράδοση. Έτσι για το καλό!

Σχολιάστε