All Gone

All Forgotten, All Blurred, All… Present

Πανικός – Κιτάπια – Λίστες! Ήγγικεν η ώρα για τη φετινή διπλή ψήφο…

Posted by gone4sure στο 1 Νοεμβρίου 2009

Vote

01. Ψηφίζουμε από την 1η Δεκεμβρίου το Νο.20 αγαπημένο album μας για το 2009 και το Νο.20 album μας για όλη τη δεκαετία των 00’s. Στις 2 Δεκεμβρίου το Νο.19 για τη χρονιά και το Νο.19 για την δεκαετία.  Ούτω καθ’ εξής μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που ψηφίζουμε τα Νο.1 μας. Το countdown είναι αξιολογικό και όχι τυχαίο. Και δεν αργούμε να τα αναρτήσουμε. Πειθαρχούμε στο ένα post την ημέρα, για να μη χάνεται ρυθμός και fun. Όσοι έχουν δεσμευτεί με τις λίστες τους για δημοσίευση σε κάποιο έντυπο, μπορείτε να μου τις στείλετε μέσω mail από πριν όπως έκαναν πέρσι κάποιοι από τους ψηφοφόρους, για να τις συμψηφίσω μυστικά, χωρίς να δημοσιευτούν.

02. Για τη χρονιά, ψηφίζουμε μόνο καινούρια albums του έτους 2009 (όχι compilations, live, re-releases κ.λπ.) σύμφωνα με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους και όχι όποτε έτυχε να τα ακούσουμε. Για τη δεκαετία, ψηφίζουμε αντίστοιχα, από 01.01.2000 μέχρι το Νοέμβριο του 2009. Ψηφίζουμε ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ. Ειδικά για τη δεκαετία! Please μην μπαίνετε σε λογικές επιδραστικότερων και άλλων τέτοιων γιατί χάνεται το fun. Αφήστε την υποκειμενικότητά σας να θριαμβεύσει.

03. Προτείνω φέτος όσοι από μας γράφουμε κείμενα να είναι μικρά. Όχι, τίποτ’ άλλο, αλλά είναι διπλή η ψηφοφορία – και για τη δεκαετία. Ξέρω ότι όλοι -ή σχεδόν όλοι έχουμε ελάχιστο χρόνο. Αλλά για τον ψυχοθεραπευτή πάντα βρίσκουμε χρόνο. Σωστά;

04. Οι 20 δίσκοι είναι το minimum. Δηλαδή να μην ψηφιστούν λιγότεροι. Μόνο οι πρώτοι 20 θα πάρουν πόντους (από 1η Δεκεμβρίου). Όσοι ψηφίσουν λιγότερους από 20 δίσκους, δεν θα συμψηφιστούν στην τελική ψηφοφορία… (αλλοιώνεται το συνολικό αποτέλεσμα του top 20 που βγαίνει με όρους top 20). Ψυχαναγκασμός, anyone;

05. Όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία καλό είναι να το δηλώσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου,
με ένα απλό comment για να ξέρουμε ποιους μετράμε. Προλάβετε! Επειδή καθιερώθηκε και ο θεσμός των guests, αν δεν έχετε blog δικό σας, μπορείτε να ψηφίζετε μέσω κάποιου άλλου ψηφοφόρου, ως φιλοξενούμενος.

06. Οι πόντοι που θα πάρει το κάθε album από το No.20 ως το Νο.1 για να βγει η τελική κατάταξη κατόπιν αμφισβητήσεων περί της αντιπροσωπευτικότητας των ψηφισάντων, διαμορφώνεται ως εξής:

Νο.01=35
Νο.02=29
Νο.03=24
Νο.04=20
Νο.05=17
Νο.06=15
Νο.07=14
Νο.08=13
Νο.09=12
Νο.10=11
Νο.11=10
Νο.12=09
Νο.13=08
Νο.14=07
Νο.15=06
Νο.16=05
Νο.17=04
Νο.18=03
Νο.19=02
Νο.20=01

Aναλογικότερη η καταμέτρηση με μικρά πριμ στα πέντε πρώτα του κάθε ψηφίσαντα.

07. Πάντως σας το λέω, θα χρειαστώ βοήθεια στη φετινή καταμέτρηση. Πέρσι ζορίστηκα. Τουλάχιστον κάποιος να τσεκάρει το συγκεντρωτικό γαμω-excel πέρα από μένα για να αποφευχθούν λάθη. Τα οποία, πάντα γίνονται στα κωλοκουτάκια του κωλοπρογράμματος.

08. Για όσους θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους στις κυκλοφορίες του 2009 εδώ μπορούν να δουν μια αρκετά καλή λίστα δίσκων ανά μήνα. Αντίστοιχη λίστα για ολόκληρη τη δεκαετία, δεν συστήνω. Καλό είναι να σκεφτείτε τι γουστάρατε πολύ μέσα στα δέκα αυτά χρόνια και ανάλογα να ψηφίσετε.

09. Πέρσι ψήφισαν 55 bloggers από την 1 μέχρι τις 20 Δεκέμβρη: Another Day Full Of Dread, dimhap, dustroad, lkrory21, Aggelos, Stratos, Schottkey, Homo Ludens, Thod, Killah, T-drom, Antiparos-blog, Fantasmenios, Indictos, Mixalis E, kapetank, Kostas K, Depecher, Zeugolator, Elafini, Mitrelino, Fotis Vallatos, Gsus, Jangel, Bug In The City, Greg, Fuzzyburlesque, Long Medley, Silent Crossing, Twee, Mimis, mictsantflp, Laviebohemie, Impressed guy, Bolek, Chemical Robert, Cartoon Dandy, Dumb DogDark Tyler, A Pagan Place, Mediocrity Rules, Photoharrie, The Robot, No Heathen, mhulot, River Pheonix Γκαβός και ο Κοντός mouxlaloulouda,  Vencerem Enteka, Vague Tourist, J.McManus, number6 και εγώ, ο Gone4Sure.

10. Let The Carnival Begin and Unleash Hell!

Καλό βόλι.

26 ως τώρα οι συμμετέχοντες, με σειρά εμφάνισης:
dustroad
Dark Tyler
Stratos
lkrory21
Thod
A Pagan Place
Another Day Full Of Dread
mean mr mustards sister
kapetank

Depecher
Narita
Aggelos

seagazing
laternative (Σταύρος)
laternative (Παναγιώτης)

No Heathen
Mixalis E

Greg
Schottkey

Gsus
pan pan (μόνο για τη δεκαετία)

Chemical Robert
meteoritis
g
georgethebeast
blu velvet

101 Σχόλια to “Πανικός – Κιτάπια – Λίστες! Ήγγικεν η ώρα για τη φετινή διπλή ψήφο…”

 1. dustroad said

  Ω θεέ μου, Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες. I do.

 2. dark_tyler said

  Πάμε να τα σπάσουμε όλα πάλι.

 3. Stratos said

  Μέσα κι εγώ φυσικά!

 4. lkrory21 said

  Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται… σωστά;

  Διπλή δουλειά φέτος, θα πάρει φωτιά ο Reader! :-))))))

  Cheers!

 5. thod said

  καλημέρα,καλομήνα

  i do i do i do. count me in

 6. Ας κάνουμε λοιπόν και εφέτος τη πλάκα μας (άσχετα με τη σοβαρότητα που θα δείξει ο καθένας στις τελικές επιλογές του)

  2 προτάσεις:

  1) Το σύστημα με τους πόντους καλό θα ήταν να αλλάξει, είναι άδικο αν π.χ. ένας δίσκος εμφανιστεί σε 20 λίστες στο Νο20(που συνεπάγεται κοινή αποδοχή) να λάβει συνολικά 20 πόντους και ένας ξεκάρφωτος δίσκος που θα είναι στο Νο1 μιας ΜΟΝΟ λίστας να τον υπερνικήσει 3,75 φορές…(και ουσιαστικά να τον εξαφανίσει απο τη τελική εικοσάδα)

  Με βάση την παραπάνω συλλογιστική θα ήταν πολύ προτιμότερο το Νο20 άλμπουμ να λαμβάνει 1 πόντο, το Νο19 2…και το Νο1 20 πόντους.
  Αυτό τουλάχιστον όσο αφορά τα αγαπημένα άλμπουμς του 2009…(όπου λίγο πολύ θα υπάρχουν πολλές λίστες που θα έχουν κοινά στοιχεία…)

  2)Απο την άλλη θα συμφωνήσω με το σύστημα της «ενισχυμένης αναλογικής» για τα αγαπημένα της δεκαετίας όπου θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές λίστες άρα για να μην χαθεί το «τόπι» και να εξασφαλιστεί «ξεκάθαρο αποτέλεσμα» καλύτερα η κατανομή των πόντων να γίνει όπως προτείνεις…

  Βοήθεια απο εμένα όσο θέλεις για την κατεμέτρηση, μπορώ να βγάλω κάποιες εξισώσεις στο κωλοπρόγραμμα και στο τέλος να προκύψουνε και στατιστικά στοιχεία αρκετά ενδιαφέροντα θαρρώ.

  Καλή επιτυχία με εύστοχες επιλογές σε όλους τους υπόλοιπους ψηφοφόρους…

  Καλό μήνα!

 7. dark_tyler said

  Πωπω όμως έτσι η λίστα της δεκαετίας θα κάνει spoilers για τη λίστα της χρονιάς. (LOL)

 8. Τσεκ !
  Νομίζω όμως ότι 20 albums είναι λίγα για όλη τη δεκαετία …

 9. count me in please!

 10. elafini said

  Το σύστημα καταμέτρησης εξαφάνισε εξαιρετικούς δίσκους που είχαν ψηφιστεί από αρκετούς. Οπότε, είμαι ακόμη σε σκέψη.

 11. kapetank said

  http://www.photofunia.com/view/fHLiBkb8vm_hkgjD-D2zuA/
  μεσα και γω παιδια

 12. kapetank said

  θα ξεπερασω ολα τα εμποδια για το δημοψηφισμα
  http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-80482e12d600dcdd2ade0d4a4b2ff02c.html

 13. χαχα…πολύ καλό kapetank

  Μιας και το θέμα της κατανομής των πόντων με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες (χαχαχα) ας ρίξω 2 ακόμη προτάσεις προς συζήτηση στο τραπέζι…(που θα μικρύνει ακόμη περισσότερο τη ψαλίδα και θα διαμορφώσει ένα ακόμη πιο δίκαιο αποτέλεσμα)

  1) Θέσεις 16-20 (5 πόντοι), θέσεις 11-15(10 πόντοι), θέσεις 6-10 (15 πόντοι), θέσεις 1-5 (20 πόντοι) (τιμής ένεκεν το Νο1 ας πάρει 25)

  2) Όσο αφορά τα αγαπημένα της δεκαετίας θα ήτανε περισσότερο σπαρταριστό να επιλέξουμε δίσκους απο ΑΜΙΓΩΣ 00’s συγκροτήματα-καλλιτέχνες…(έτσι π.χ. θα αποφύγουμε να αποθεώσουμε αγαπημένα μας γκρουπ όπως για παράδειγμα οι Radiohead που βγάλανε εξαιρετικούς δίσκους τη τρέχουσα δεκαετία όμως δε παύει να είναι ένα γκρουπ που ανήκει στα 90’s η για καλλιτέχνες όπως π.χ. ο Solomon Burke και ο εξαιρετικός δίσκος για το είδος Don’t Give Up On Me καλλιτέχνη όμως με καριέρα απο τα 60’s…(μια μικρή εξαίρεση μπορεί να γίνει μόνο για μπάντες που εμφανίστηκαν στα τέλη της προηγούμενης, π.χ. Sigur RosThe Black Heart Procession κ.τ.λ.)

 14. gone4sure said

  Well done
  Άλλαξα το σύστημα καταμέτρησης λοιπόν αναλογικότερα για να μην αδικούνται οι δίσκοι στις χαμηλές θέσεις. Πλήρως αναλογική η καταμέτρηση, εκτός των πέντε πρώτων θέσεων της κάθε λίστας που έχουν μια αντίστροφα αυξανόμενη διαφορά μεταξύ τους.
  @lkrory21: ο reader φέτος θα γονατίσει!
  @a pagan place: καλύτερα λοιπόν αναλογικά. Αλλά και στις δύο λίστες. Thanks για τη βοήθεια στο excel!
  @another day full of dread: θα βγουν και contenders κάτω από την βασική εικοσάδα. Δεν μας εμποδίζει κανείς να βγάλουμε τελικά αποτελέσματα σε top 40.
  @kapetank: τέλειο! Εύγε. Πάρ’της τον αέρα!

 15. depecher said

  I’m in…

 16. lkrory21 said

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα «παίζει» και συγκεντρωτική λίστα (και με πιο εύκολο URL αντί το μακρυνάρι του Reader):

  http://bit.ly/2009GrBlogsTop20

  Cheers!

 17. Narita said

  nomizw efetos me pairnei. [oxi den einai poniro]. ipovoli aitisis. check

 18. aggelosk said

  yo mesa!!na min psifisoume kai ta xeirotera 20 tis dekaetias?

 19. oksikemia said

  φέτος θα θέλαμε να πάρουμε μέρος και εμείς. count us in (1 λίστα σα seagazing)

 20. laternative said

  count us in…
  laternative.blogspot.com

 21. noheathen said

  count me in, bitte

 22. mixalis e. said

  dialexe psifoforia….
  eisai me tou kaloys bloggers i me tous »kakous» ?
  eisai me aytous pou agapoun tin mousiki perissotero i me tous dithen ?
  pios diorganonei to kalytero panygiraki ? o tade i ekeinoi ?
  einai dikaio to systima vathmologisis i oxi ? kai an kapoios kalos diskos meinei ap’exo ?
  den katalavaino akrivos ti exei simasia ? to paixnidi i to apotelesma ?

  mixalis e.

  gone4sure eimai mesa…

  (paraskinio kai stin bloggosfaira….e ai sto dialo…)

 23. greg said

  Symmetoxh mono sth lista ths xronias epitrepetai h’ einai ypoxrewtikh h diplh symmetoxh??

 24. aggelosk said

  epeidi perissoteri simasia exei to paixnidi opos to ehei thesmothetisei o gone4sure edo kai 3 xronia (mazi me ti feteini) kai ligotero to apotelesma kalytera na meinoun oi idioi kanones. symfono kai me ton prolalisanta

 25. gone4sure said

  @laternative: Welcome. Να υπολογίσω μία κοινή λίστα και για τους δύο ή από μία ο καθένας;
  @greg: Καλό είναι να ψηφίσεις και δεκαετίας. Μου κάνει εντύπωση που έχεις 20 για τη χρονιά και όχι αντίστοιχα για τη δεκαετία. Μη βαριέσαι να ψάξεις τι σου άρεσε τα προηγούμενα δέκα χρόνια…

 26. aggelosk said

  opos kathe xrono etsi kai fetos perimeno me anupomonisia tin lista tou depecher

 27. greg said

  Ok…count me in too!

 28. schottkey said

  Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις των παραγράφων 2,4 και 5 του ποστ 2009/11/01 του blog gone4sure.wordpress.com δηλώνω παρών στην συγκεκριμένη ψηφοφορία.

 29. gsus said

  ok κι εγώ θα ήθελα να πάρω μέρος (αλλά χωρίς κείμενο επεξήγησης). Πολύ ΛΟΟΟΟΛ σε αυτόν που είπε να ψηφίζουμε αμιγώς 00s και όχι radiohead. μουχαχαχαχαχαχα

 30. pan pan said

  egw exw 20 agapimenoys diskoys sth dekaetia, alla oxi sto xrono (gi ayto den eixa symmetasxei pote se etisia), ara an einai ok tha psifizw mono gia 20ada dekaetias.

 31. count me in!

 32. gone4sure said

  @Pan Pan: καλό είναι να ψηφίσεις και για τις δύο. Τι διάολο, 20 δισκάκια δεν φτούρησαν μέσα στη χρονιά; Ρίξε μια ματιά στη λίστα του wiki (έχω link παραπάνω). Θα βρεις…

 33. pan pan said

  ε αλλο φτουρησαν, αλλο «τα 20 αγαπημενα». δε βρισκω το νοημα να φτιαχνω μια λιστα που οι 3-4 πρωτοι δισκοι που γουσταρω ειναι με ευκολια ξεχωριστοι για μενα, και απ’ τη θεση 5 μεχρι τη θεση 20 να κανω κληρωση. Νομιζω σου ειχα εξηγησει σε καποια φαση κι απο κοντα και ειχες καταλαβει πως το βλεπω, αρα αν δε θεωρεις καλυτερη χρονια το 09 απ’ τις προηγουμενες που έγινε ψηφοφορια, θα με κατανοησεις 🙂 Θα περιμενω με αγωνια να ανακαλύψω και να αγαπησω για του χρονου τον αντιστοιχο Son Lux που μου ξεφυγε φετος, διαβαζοντας ποστς οσων προλαβαινω, αλλα δε μου παει να ψηφισω πχ 14ο ενα δισκακι που ακουσα 6 φορες.

 34. elafini said

  H πιο ειλικρινής τοποθέτηση…μπράβο pan pan (κάπου τον έχω τον νέο «Son Lux»)

 35. Είμαι μέσα!
  sexandthechurch.blogspot.com (το μουσικό blog του Μετεωρίτη)

  Πολύ μου άρεσε αυτό με την δεκαετία που είπες, εδώ θα μιλήσει η… καρδιά!

  χαιρετισμούς και συγχαρητήρια για το blog, το παρακολουθώ ανελλειπώς από πρόπερσι, που πήρα μέρος ως μετεωρίτης!

 36. Α! Ξέχασα να ρωτήσω. Πότε ψηφίζουμε για την δεκαετία; Παράλληλα;

 37. g said

  Μέσα κι εγώ. Αλλά οι δεκαετίες τελειώνουν στο 10, όχι στο 9 😉

 38. laternative said

  @gone4sure: apo mia o ka8enas, toso gia dekaetia oso kai gia xronia…let the games begin

 39. gone4sure said

  @pan pan: παίξε στη δεκαετία λοιπόν, μόνο. It’s ok by me.

  @greg: εφόσον ο pan pan θα παίξει μόνο στη δεκαετία μπορείς και εσύ. Αν και νομίζω ότι μια χαρά θα τα βγάλεις τα 20 του 2009.

  @φαίη: ψηφίζουμε ταυτόχρονα χρονιά και δεκαετία. Thanks!

  @g: η δεκαετία είναι 2000 – 2009. Το 2010 είναι η πρώτη χρονιά της επόμενης.

 40. georgethebeast said

  rije kai mena mesa!!!!

  varemenahmerologia.blogspot.com

 41. pan pan said

  mia xara 🙂

 42. blu Velvet said

  αγχώθηκα που έχω μόνο 1μήνα να βγάλω τοπ20 για την δεκαετία αλλά θέλω να συμμετάσχω.

 43. enteka said

  let the games begin!

 44. gone4sure said

  @georgethebeast & blu Velvet: Welcome!
  @ enteka: σε μετράω, να υποθέσω; συμμετάσχεις;

 45. […] Δήλωσε συμμετοχή με ένα comment. Οι όροι της συμμετοχής εδώ. […]

 46. Ένα χρόνο μετά την περυσινή πανωλεθρία, όπου οι επιλογές μας (ευστοχία 1/20) δεν ταιριάξαν παρά κατ’ ελάχιστο με της πλειοψηφίας, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ψηφίστε κατα συνείδηση κι όχι κατά τις επιταγές της μουσικής μαγκαζινοβιομηχανίας.

  Μπλογκοβίζιον 2009!!! Ο μάγος Γίσσπορ είναι μέσα…

  Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον host διοργανωτή.

 47. μέσα κι εγώ!

 48. The robot said

  Και ο The Robot είμαι μέσα!
  🙂

 49. twee said

  ki egw!ki egw!:-)

 50. ibis blog said

  Ωραία προσπάθεια.
  Υποστηρίζουμε και εμείς την blogovision 2009.

  Προτείνω να διευκρινιστούν λίγο καλύτερα τα μουσικά albums σχετικά με θέματα όπως ελληνικά συγκροτήματα,ελληνικός/αγγλικός στίχος κ.λ.π.

  Συγχαρητήρια
  Ibis

 51. pav said

  @gone4sure: Φέτος θέλω να συμμετέχω και εγώ, και στις δύο λίστες, αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω δύο αναρτήσεις την ημέρα. Αν μπορώ να στα στείλω από πριν και να δημοσιεύσω τις λίστες την τελευταία μέρα, μέτρα και εμένα (feed για τα δικά μου posts εδώ: http://www.parttimedrunks.net/author/pav/feed/)

  ps. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση

  ps2. Μάλλον θα συμμετέχουν και 1-2 άτομα ακόμα από το part time drunks, με ξεχωριστές λίστες. όταν είναι κάτι σίγουρο, θα επανέλθουμε με νέο σχόλιο. Ευχαριστούμε!

 52. gone4sure said

  Pav, it’s ok. Στείλε μου τις λίστες σου στο markos@nuromantic.gr

 53. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 54. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 55. indictos said

  Μέσα και εγώ.

 56. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 57. pav said

  @gone4sure: τελικά, από το part time drunks θα λάβει μέρος και ο mimis [ http://www.parttimedrunks.net/author/mimis ], και στις δύο κατηγορίες. Ο mimis θα ανεβάζει κάθε μέρα post, όπως το είχε κάνει και πέρισυ. Ευχαριστούμε!

  ps. εγώ μέχρι πότε έχω περιθώριο να σου στείλω τις λίστες μου;

 58. nek said

  mporw na kavalhsw k egw to kyma?
  to blog m dn einai mousiko vevaia..
  tha ithela na kanw lista mono gia th dekaetia..

 59. thom said

  Μέσα κι εμείς!

 60. […] -εδώ η ψηφοφορία που διοργανώνεται απο τον gone4sure για 20άδα δεκαετίας και χρονίας με την γνωστή μέθοδο των καθημερινών post σε αντίστροφη μέτρηση. […]

 61. […] ψηφοφορία που διοργανώνεται αυτές τις μέρες απο τον Gone4Sure, να έχουμε όλοι την ευκαιρία να γυρίσουμε έστω και για […]

 62. και γω μέσα..την λιστα για τα τοπ 20 της δεκαετιας την έχω ετοιμη,σε ποιον την στέλνω είπαμε? 😛

 63. Dionisis said

  υπολογισε με και μενα .

 64. Αγωνιστή Μάρκο,πήρα εντολή να συμμετέχω.

 65. noiz said

  mesa kai meis

 66. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 67. αυτη ειναι η φαση, ναι. δηλωνω επισημα και γω μετα απο πολυ σκεψη.

 68. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 69. kline mine said

  k gw mesa!

 70. mitrelino said

  bale kai emena mesa

 71. kazama said

  me too!!!

 72. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 73. Thanos said

  Opos leei kai kapoio pio pano:
  «Vale me ki emena mesa»

  Tora ti ennoei…den gnorizo.

  A! Vale me ki emena mesa!

  Thanx

 74. I do – και φέτος όπως και περυσι.

  Υπόσχομαι να μην αργήσω φέτος το νούμερο 1!!!!

 75. la maestra said

  ci sono! τα EP παίζουν?

 76. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 77. Μέσα!Μέσα!Μέσα!(Που?!)

  Επειδή είμαι τρομερά καινούργιος σε όλο αυτό, να ρωτήσω κάτι: τις λίστες τις στέλνουμε κάπου (εδώ, σε εσένα, έξω να παίξουν?) ή απλά πρέπει να τις αναρτήσουμε στο blog μας?

  Η δεκαετία πιάνει και το ’99 μέσα (1999-2009 ή 2000-09)?

  Ουφ!Αγχώθηκα…

 78. manolis said

  count me in! tha tin steilw mesw email omos

 79. […] Για περισσότερες διευκρινίσεις, εδώ. […]

 80. manolis said

  arg, eixe pesei to internet simera! tora anebazw 🙂

  lysad.blogspot.com

 81. xavier said

  αυτο περι ενος δισκου την ημέρα, γιατι το κάνετε?

  Οι δικες μου λιστες
  http://xaviersins.blogspot.com/2009/12/20-00s.html
  http://xaviersins.blogspot.com/2009/12/20-o-09.html
  Αν θέλετε μπορειτε να τις λαβετε υπόψιν…

 82. Parakanw na symperilifthei kai i diki mou lista.

  http://sekitouroum.blogspot.com/2009/12/20.html

 83. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 84. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 85. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 86. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 87. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 88. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 89. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 90. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 91. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 92. […] Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 93. […] της χρονιάς. Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. Εν τάχει, ψηφίζει όποιος θέλει. Αρκεί να έχει blog. […]

 94. […] quiet drumming: street smart (new entry – Welcome!) > alvyn singer: vintage (new entry – Welcome!) > asilverhomeghost: austere (new entry – Welcome!) > Johnny got his keyboard: shoe gazer (new entry – Welcome!) > m1rto: trippy (new entry – Welcome!) > manolis:  comic strip (new entry – Welcome!) > kyriakos: antimatter (new entry – Welcome!) > nerdrop: dust guest (new entry – Welcome!) > gsus: freakstatic (No.1 @ 2009: XX – XX) > blu velvet: shocking (new entry – Welcome!) > bluemobil: yellow (new entry – Welcome!) > Νεραϊοδόφωνο: (new entry – Welcome!) > Ωρίων Δ’: fallen (new entry – Welcome!) > dumb dog: alt (No.1 @ 2009: Grizzly Bear – Veckatimest) Pίξτε μια ματιά εδώ πριν ψηφίσετε για μια συνολική θεώρηση των κυκλοφοριών της χρονιάς. Οι όροι είναι γνωστοί και τους βρίσκετε εδώ. […]

 95. […] Για μία ακόμη φορά στις επάλξεις! Μην ακούω μιζέριες ότι φέτος δεν βγήκε καλή μουσική. Είναι λάθος αυτό και άλλοθι για τη δική μας απροθυμία. Η μουσική που βγήκε είναι εξαιρετικά ευρεία, πολυκύμαντη, περιπετειώδης, ιδιαίτερη. Ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές όχι από άποψη μουσικής παραγωγής, όσο λόγω των ασφυκτικών κοινωνικών συνθηκών. Η έννοια του “δημοψηφίσματος” φορτίστηκε αρνητικά (…) – οι διαθέσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, η πίεση και η ανασφάλεια χτυπούν τιλτ. Αυτό το φόντο δεν είναι ιδανικό για να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, με τη σχέση σου με τη μουσική, με την εσωτερική καλλιέργειά σου. Όταν η πραγματικότητα κυματίζει το άσχημο κεφάλι της, μπαίνουν περιορισμοί σε οποιαδήποτε αίσθηση. Ωστόσο… Νομίζω ότι όλο αυτό το δυστοπικό περιβάλλον είναι και ταυτόχρονα ένα πολύ καλό κίνητρο να επιβεβαιώσω και τις διόδους απόδρασής μου. Ναι, φέτος, ακόμα περισσότερο δέθηκα με τα ακούσματά μου, αναζήτησα ακόμα πιο επίμονα μια δημιουργική σχέση μαζί τους, ενέδωσα μέσα τους ακόμα πιο βαθιά, όχι μόνο, πλέον για λόγους απόλαυσης αλλά και για λόγους επιβίωσης… Η πέμπτη blogovision μέσα μου λειτουργεί σαν ανάχωμα στην κατήφεια. Έτσι θέλω να τη δω και έτσι θέλω να βιώσω το επικοινωνιακό αλισβερίσι της. Οι όροι είναι γνωστοί […]

 96. εδω ειμαστε, ready steady …go

 97. ερχόμαστε!

 98. the_robbed said

  ta 20 pou na ta vroume??? dyskola!!!

 99. […] όρους της ψηφοφορίας, θα τους βρεις εδώ αλλά και εδώ αναλυτικότερα από τον Homo […]

 100. Niadoka said

  Let’s get it on..!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: