All Gone

All Forgotten, All Blurred, All… Present

  • Tweetin’ All Gone Away

Πρόωρο

Posted by gone4sure στο 8 Φεβρουαρίου 2009

jonathan

Θα μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμα για το album του, να νιώσει πέντε αλήθειες της προκοπής πριν ηχογραφήσει μαζικά στο στούντιο… Ο Jonathan Johansson είναι μεγαλύτερος από το δίσκο του σε εκτόπισμα αλλά μικρότερος σε καταλληλότητα δράσης… Δεν έχει τραγούδια καθόλου στα χέρια του και σπαταλιέται του σε ασκήσεις ύφους. Μια αναιμική παραγωγή, μια άτολμη διάθεση «μη σπάσει τα αυγά», ένα νωχελικό, απαθές τίποτα αργοκυλάει στο album του… Αν δεν είχε προηγηθεί εκείνο το single «En Hand I Himlen», δεν θα αξίωνα τίποτα από τον Jonathan… Ξέρω όμως ότι «το’χει». Kαι αυτό το album – χασμωδία δεν έχει τίποτα που να ανταποκρίνεται σε εκείνο το αίσθημα. Διασκευάζει και το «Everybody Wants To Rule The World» των Tears For Fears προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στο αχρείαστο αποτέλεσμα. Πρόωρη επένδυση.Άγουρο αποτέλεσμα. Μεταξεταστέος.

4 Σχόλια to “Πρόωρο”

  1. Stratos said

    Είσαι πολύ πολύ αυστηρός, τη στιγμή που εκθειάζεις στο προηγούμενο τη Λίλη – προσέξτε με όλοι – Άλλεν… ίδια μέτρα και σταθμά για όλους please.

  2. uam said

    Για τον Johansson συμφωνώ απόλυτα. Αλλά μήπως και το En Hand.. βιαστήκαμε να το εξωραΐσουμε; Πολύ ανακύκλωση.

  3. gone4sure said

    Το τραγούδι «En Hand I Himlen» παραμένει για μένα ένα αριστούργημα. Το αντίστοιχο album είναι ένα αδιάφορο ατόπημα που θα μπορούσε να έχει αποφύγει. Δεν θεωρώ ότι εξωραϊζω το τραγούδι: είναι από κείνες τις περιπτώσεις μουσικής που «σε πιάνει από τα μούτρα» και αμέσως.

  4. Ήρθε και σε μένα το άλμπουμ…δεν είναι άσχημο αλλά όντως αρκετά χλιαρό…θα μπορούσε πολύ περισσότερα..

Σχολιάστε